Träningstimmar

Lite extra stöd


OptimumMetoden bygger på att du som klient genomför ditt program flera gånger i veckan, på egen hand. Men ibland kan man behöva lite extra stöd och hjälp.

Vad är det?


En Träningstimme innebär att du - på plats hos mig eller via Zoom - under överinseende av mig genomför det program du fått. 


Förutom att träningen då verkligen blir av så har du också möjlighet att ställa frågor, och jag kan se till att du gör övningarna tekniskt sett helt rätt och riktigt - allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av dem!


Oavsett om vi ses via Zoom eller vid ett personligt besök så kommer jag inte att kunna ge dig några manuella behandlingar vid dessa tillfällen, ej heller några nya övningar.

Träningstimmar

En eller flera..


Träningstimmarna kan köpas som singeltillfällen eller i 3-, 5- eller 10-pack. Du betalar in för önskat antal tillfällen och bokar dem sedan enkelt via Bokadirekt, precis som du gör med dina andra tillfällen.

För dig som kämpar!


Dessa timmar är alltså till för dig som har fått minst ett träningsprogram av mig, och de kan som sagt vara till hjälp för dig som behöver lite extra tips och råd för att hitta rätt i övningarna.


Men de kan också vara bra för dig som inte riktigt får till träningen och helt enkelt behöver någon som ger dig "en spark i baken" så att den blir av!


Bokning sker som vanligt via Bokadirekt.

Copyright @ All Rights Reserved