Personlig Träning utomhus

Träning för just DIG


Vill du ha ett personligt anpassat träningsupplägg för att träna utomhus? Behöver du någon som pushar dig att göra ditt allra yttersta när du själv inte förmår pressa dig själv? Känner du att du inte har riktigt alla kunskaper som behövs för att få till din träning?


Personlig Träning ger dig det du behöver - oavsett vad det är - för att lyckas med din träning.

Hur går det till?


Innan vårt första träningspass har vi ett förberedande samtal där du får berätta om dig själv, dina önskemål och dina förutsättningar. Detta första samtal är kostnadsfritt och kan ske per telefon eller vid ett personligt möte i min lokal i Vällingby Centrum.


Baserat på den information du ger mig skapar jag sedan ett lämpligt träningsupplägg just för DIG.


Träningspassen genomförs sedan utomhus, oftast med utgångspunkt från ett lämpligt utegym i trakten av Vällingby/Hässelby. Jag har med mig kompletterande utrustning och en plan för passet - sedan kör vi! 

Personlig Träning utomhus

Välj antal timmar


Efter vårt förberedande samtal bestämmer du hur många timmar du vill köpa, de finns i 1-, 3-, 5- och 10-pack. Min rekommendation är dock att du köper minst tre timmar, för att säkerställa att du får till en korrekt teknik och därmed en säker träning.

Intresseanmälan och bokning via mail


Det finns många utegym, och kanske vill vi variera lite och pröva några olika - eventuellt vill vi ibland vara någon helt annanstans, utan gym.


För att vi ska kunna ha en dialog och komma överens om var vi ses sker därför bokning av våra möten via mail. Det gäller även då du vill boka ditt förberedande samtal. Maila till camilla@moveforharmony.se, så hör jag av mig inom kort!