Behandlingstillfällen

När kroppen behöver mer än enbart träning..


För att din kropp ska lära om behövs mycket träning, så att ditt nervsystem verkligen programmeras om och dina muskler börjar arbeta på rätt sätt. Men ibland behövs även manuella tekniker och behandlingar, för att hitta ännu mer rätt i de övningar du fått.

Komplement till distansträning!


För dig som köpt OptimumTräning via Zoom finns här alltså möjlighet att köpa enstaka behandlingstillfällen om behov uppstår, förutsatt att du kan ta dig till mig i Vällingby.


Självklart får även du som köpt OptimumTräning med personliga besök även komplettera med ytterligare behandlingtillfällen, även om det till stor del ingår i det du redan köpt.


Bokning sker som vanligt via Bokadirekt.

Behandlingstillfällen

Vad innebär det?


Vid ett Behandlingstillfälle ligger fokus på att med manuella tekniker släppa på spänningar samt aktivera dina posturalkedjor, vi tar itu med snedställningar och hjälper ditt nervsystem att släppa gamla skador och trauman.


Vissa aktiveringsövningar kommer att förekomma.


OBS! Ett behandlingstillfälle innebär således inte klassisk massage eller avslappningstekniker, ej heller behandling av akuta skador.

Beträffande Covid-19


Jag följer Folkhälsomyndighetens direktiv beträffande hygien och säkerhet med anledning av rådande pandemi. Läs mer under Rutiner med anledning av Covid-19.

Copyright @ All Rights Reserved