Rutiner med anledning av Covid-19

Rutiner med anledning av Covid-19

Hygienrutiner

  

Jag spritar av alla beröringsytor samt bänk minst en gång mellan vare klient samt ser självklart till att handdukarna är rena och att täckpappret på bänken är nytt.


Jag har munskydd när jag arbetar, och du som klient erbjuds också ett. Visir finns att tillgå för oss båda om du så önskar.


Jag ser gärna att du har med dig egen yogamatta, men om det inte är möjligt så finns möjlighet att låna en matta, kompletterad med ett nytvättat badlakan. Lånemattan rengörs regelbundet, samma gäller givetvis övrigt material som exempelvis yogablock.

Lokalen

  

Mitt rum är rymligt och medger att vi håller bra avstånd, både vid genomgång av funktionstester och övningar, samt när vi sitter och pratar.


Möjlighet till handtvätt finns i rummet, även tillgång till handsprit.

Mellanrum mellan bokningar

  

Jag ser till att det inte är möjligt för två klienter att boka besök i direkt anslutning till varandra, både för att minska risken för möte i receptionen och för att rummet ska hinna desinficeras och vädras ut ordentligt mellan klienterna.

Min egen hälsa

  

Självklart arbetar jag bara om jag är helt frisk, och jag ber mina klienter att ha samma förhållningssätt och stanna hemma vid minsta symtom på smitta.

Avbokning

  

Du kan boka av ditt personliga besök samma dag utan att förlora något - jag vill att du kommer till mig enbart om du är helt symtomfri.


För besök via Zoom gäller att avbokning ska ske senast 12 timmar innan utsatt tid.

Giltighetstid för klipp

  

Köpta klipp ska utnyttjas inom sex månader från köpetillfället. Om du har köpt klipp för personliga besök, men av någon anledning inte har möjlighet att komma till mig för att utnyttja ett eller flera av dem, så hittar vi en lösning för att konvertera dem till distansmöten via Zoom.  

Copyright @ All Rights Reserved