Bra att veta inför våra möten

Bra att veta inför våra möten

Samarbete

  

OptimumMetoden innebär att vi arbetar med olika typer av övningar samt - i de fall vi ses vid personliga möten - manuella tekniker för att hjälpa din kropp att hitta en stabil grund och strukturell balans.

 

Ditt engagemang är en förutsättning för att nå ett bra resultat, och jag välkomnar frågor och nyfikenhet! Du kommer att få övningar att göra hemma, och det är mycket viktigt att du verkligen gör dem enligt de direktiv jag ger dig, både avseende mängd och utförande.

 

Under arbetets gång kommer du att uppleva förändringar i kroppen. Jag vill att du noterar dessa och förmedlar till mig, eftersom de är till hjälp för mig i mitt fortsatta arbete med din kropp.

Andra behandlingar

  

Eventuella besök hos exempelvis sjukgymnast, massör eller naprapat under tiden då vi arbetar med din kropp vill jag bli informerad om, gärna i förväg, eftersom de kommer att påverka processen.

Klädsel

  

Du bör var klädd i smidiga kläder som medger ordentlig rörelse. Det är en fördel om de är åtsittande så att jag ser ordentligt hur din kropp ser ut och hur du rör dig - det är extra viktigt när vi ses via Zoom.

 

Ha gärna ett par gymnastikskor tillgängliga, du kommer dock mestadels att vara barfota eller i strumplästen.

Vid Zoom-möten

  

För att få ut det mesta av OptimumTräning via Zoom behöver du ha ett lämpligt utrymme att hålla till i, med bra belysning och tillräckligt med plats för att både stå upprätt och ligga raklång på golvet. Jag behöver dessutom kunna se hela dig i bild. Du behöver också ha nödvändig utrustning, och inför vårt möte behöver jag ha foton av dig.


All information samt instruktioner skickas till dig i god tid innan det är dags att ses.

Beträffande Covid-19


Jag följer Folkhälsomyndighetens direktiv beträffande hygien och säkerhet med anledning av rådande pandemi. Läs mer under Rutiner med anledning av Covid-19.

Lokalen

  

Jag finns på "Hela dig", Ångermannagatan 164 i Vällingby. Ingången är på baksidan av huset, från Solursparken.

Copyright @ All Rights Reserved