Info, bokning och priser

Jag heter

Camilla Gårdenberg,

 välkommen till

Move for Harmony!

Jag är diplomerad OptimumTränare, certifierad inom .aspera Systemisk Rörelseintegrering, har femton års erfarenhet som Personlig Tränare och är utbildad kostrådgivare, coach och undersköterska.

Vad kan jag göra för dig?


När en kropp hamnat i obalans blir belastningen på kroppens leder inte optimal, något som bl a kan leda till smärta i och kring leden. Muskler spänns för att kompensera, vilket ofta på sikt också leder till smärta.


Genom att aktivera och stärka din kropps hållningsmuskulatur parallellt med att vi hjälper spända, kompenserande muskler att slappna av, får vi kroppen att hamna i balans.


Även långvarig inaktivitet kan ställa till det i kroppen, och då behöver vi varsamt aktivera rätt muskler i rätt ordning, för att få en stabil grund att bygga vidare på.


Manuella tekniker i kombination med övningar att göra hemma ger dig möjlighet att få ett varaktigt resultat och en tillvaro där kroppen inte längre hindrar dig från att göra det du vill!


Under menyvalet Vad behöver du? får du ytterligare hjälp att avgöra om OptimumMetoden kan vara något för dig.

Info, bokning och priser

OptimumTräning

  

OptimumTräning finns att köpa både i form av personliga möten hos mig i Vällingby och som distansmöten via Zoom.


Är du ny kund rekommenderar jag att du köper ett tvåpack - både det första och andra tillfället syftar till att hitta de största obalanserna i din kropp, samtidigt som vi säkerställer att du gör dina övningar på rätt sätt.


Vanligtvis behövs totalt 4-8 tillfällen under en period av 3-6 månader, beroende på de besvär och utmaningar du har. Varje tillfälle omfattar 90-120 minuter, ibland tar det ännu lite längre tid.


OBS! Ditt engagemang är avgörande för ett bra resultat, och du bör vara beredd att avsätta tid för hemmaträning minst fem dagar i veckan under tiden som processen pågår! 


För att få ut det mesta av dina tillfällen med OptimumTräning - boka gärna in en Konsultation/ett Inledande samtal innan vi ses första gången, framförallt om du väljer att ses via Zoom. I kombination med OptimumTräningen blir det mötet/samtalet då kostnadsfritt.

Konsultation/Inledande samtal


En Konsultation/ett Inledande samtal kan ske antingen genom ett personligt möte eller per telefon.


Väljer du sedan att köpa OptimumTräning blir detta förberedande möte/samtal kostnadsfritt. Läs mer under menyvalet Konsultation/Inledande samtal.

Träningstimmar


Behöver du extra stöd med din träning under din process finns möjlighet att köpa tillfällen för detta, att utnyttja vid personliga besök eller via Zoom. Under menyvalet Träningstimmar kan du läsa mer om vad det innebär.

Behandlingstillfällen


Du som redan är kund hos mig, och som har fått minst ett träningsprogram, kan köpa separata Behandlingstillfällen. Fokus ligger då på manuella tekniker och behandlingar, dock med viss inblandning av aktiveringsövningar.


Läs mer under menyvalet Behandlingstillfällen.

Bokning och avbokning


Tider bokas och avbokas via Bokadirekt.


Köpta klipp är personliga och giltiga i sex månader från betaldatum.


OBS! Vid återbud senare än 12 timmar innan utsatt tid dras klippet som genomfört.


OBS! Pga Covid-19 gäller andra regler beträffande giltighetstid och avbokning, läs mer under Rutiner med anledning av Covid-19.

Beträffande Covid-19


Jag följer Folkhälsomyndighetens direktiv beträffande hygien och säkerhet med anledning av rådande pandemi. Läs mer under Rutiner med anledning av Covid-19.

Hitta hit!


Jag finns på "Hela dig", Ångermannagatan 164 i Vällingby. Ingången är på baksidan av huset, från Solursparken.

Har du frågor?


Då är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via mail på camilla@moveforharmony.se

eller via telefon/SMS på nummer 0739-51 70 67.

Copyright @ All Rights Reserved