Info, avtal och priser

Jag heter

Camilla Gårdenberg,

 välkommen till

Move for Harmony!

Jag är diplomerad OptimumTränare, certifierad inom .aspera Systemisk Rörelseintegrering, har femton års erfarenhet som Personlig Tränare och är utbildad kostrådgivare, coach och undersköterska.

Vad kan jag göra för dig?


När en kropp hamnat i obalans blir belastningen på kroppens leder inte optimal, något som bl a kan leda till smärta i och kring leden. Muskler spänns för att kompensera, vilket ofta på sikt också leder till smärta.


Genom att aktivera och stärka din kropps hållningsmuskulatur parallellt med att vi hjälper spända, kompenserande muskler att slappna av, får vi kroppen att hamna i balans.


Även långvarig inaktivitet kan ställa till det i kroppen, och då behöver vi varsamt aktivera rätt muskler i rätt ordning, för att få en stabil grund att bygga vidare på.


Manuella tekniker i kombination med övningar att göra hemma ger dig möjlighet att få ett varaktigt resultat och en tillvaro där kroppen inte längre hindrar dig från att göra det du vill!

OBS! Under menyvalet Vad behöver du? får du ytterligare hjälp att avgöra om Postural Träning enligt OptimumMetoden kan vara något för dig.

Info, avtal och priser

Postural Träning

  

Vid nybesök gäller att man köper två tillfällen, Startbesök 1 och 2. Både det första och andra tillfället syftar till att hitta de största obalanserna i din kropp, samtidigt som vi säkerställer att du gör dina övningar på rätt sätt. Därför behöver vi ses minst två gånger, men mer troligt 4-8 ggr beroende på de besvär och utmaningar du har. Varje tillfälle omfattar 90-120 minuter.


Inför ditt allra första besök kommer jag att maila ett formulär till dig med frågor om bl a din skadehistorik. Det vill jag att du fyller i och mailar tillbaka till mig så att jag har ordentligt med information om dig då vi ses första gången.

OBS! Ditt engagemang är avgörande för ett bra resultat, och du bör vara beredd att avsätta tid för hemmaträning minst fem dagar i veckan under tiden som processen pågår!

Tider bokas och avbokas via Bokadirekt.


Köpta klipp är personliga och giltiga i sex månader från betaldatum.


OBS! Vid återbud senare än 12 timmar innan utsatt tid dras klippet som genomfört.


OBS! Pga Covid-19 gäller andra regler beträffande giltighetstid och avbokning, läs mer under menyvalet Rutiner med anledning av Covid-19.

Träningstimmar


Behöver du extra stöd med din träning under din process finns möjlighet att köpa tillfällen för detta. Under menyvalet Träningstimmar kan du läsa mer om vad det innebär.

Konsultation


En konsultation ger dig möjlighet att samla ännu mer information innan du bestämmer dig. Läs gärna mer under menyvalet Konsultation.

Bokning och priser


Köp av klipp för Postural Träning, Träningstimmar eller Konsultation sker genom att du bokar ditt besök via Bokadirekt, betalning sker via Swish till nummer

123 1177 583 innan vi ses.


Startpaket - 2700 kr

(2 x 90-120 min)

Återbesök  - 2700 kr

(2 x 90-120 min)

Singeltillfälle - 1495 kr

(1 x 90-120 min)


1 Träningstimme - 500 kr

(1 x 60 min)

3 Träningstimmar -1425 kr

(3 x 60 min)

5 Träningstimmar - 2250 kr

(5 x 60 min)

10 Träningstimmar - 4000 kr

(10 x 60 min)


Konsultation - 300 kr

(1 x 60 minuter)


OBS! Om du efter konsultationen väljer att gå vidare och köpa klipp med Postural Träning så får du 200 kr rabatt på ditt Startpaket (gäller ej i kombination med andra erbjudanden).


Pensionärer och ungdomar

t o m 18 år har 15% rabatt på alla priser!


OBS! Erbjudande året ut!


Fram till årsskiftet bjuder jag på konsultationen, så passa på! Du bokar som vanligt via Bokadirekt.

Beträffande Covid-19


Jag följer Folkhälsomyndighetens direktiv beträffande hygien och säkerhet med anledning av den pandemi som råder. Läs mer under menyvalet Bra att veta inför våra möten.

Ny lokal!


Jag finns numera på "Hela dig", Ångermannagatan 164 i Vällingby. Ingången är på baksidan av huset, från Solursparken.

Har du frågor?


Då är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via mail på camilla@moveforharmony.se

eller via telefon/SMS på nummer 0739-51 70 67.

Copyright @ All Rights Reserved