Info, avtal och priser

Jag heter

Camilla Gårdenberg,

 välkommen till

Move for Harmony!

Jag är diplomerad OptimumTränare, certifierad inom .aspera Systemisk Rörelseintegrering, har femton års erfarenhet som Personlig Tränare och är utbildad kostrådgivare, coach och undersköterska.

Vad kan jag göra för dig?


När en kropp hamnat i obalans blir belastningen på kroppens leder inte optimal, något som bl a kan leda till smärta i och kring leden. Muskler spänns för att kompensera, vilket ofta på sikt också leder till smärta.


Genom att aktivera och stärka din kropps hållningsmuskulatur parallellt med att vi hjälper spända, kompenserande muskler att slappna av, får vi kroppen att hamna i balans.


Manuella tekniker i kombination med övningar att göra hemma ger dig möjlighet att få ett varaktigt resultat och en tillvaro där kroppen inte längre hindrar dig från att göra det du vill!

Generell information

  

Pensionärer och ungdomar

t o m 18 år har 15% rabatt på alla priser.


Alla möten äger rum på Västerorts Yoga- och Rehabcenter, Siktgatan 1 i Vinsta.


Vid återbud senare än 12 timmar innan utsatt tid dras klippet som genomfört. Återbud sker via Bokadirekt.

Info, avtal och priser

Postural Träning

  

Startpaket, 2 x 90 min - 2700 kr

Återbesök, 2 x 90 min - 2700 kr

Singeltillfälle 1 x 90 min - 1495 kr

Både första och andra tillfället som vi ses syftar till att hitta de största obalanserna i din kropp, samtidigt som vi säkerställer att du gör dina övningar på rätt sätt. Därför behöver vi ses minst två gånger, men mer troligt 4-8 ggr beroende på de besvär du har. Varje tillfälle omfattar minst 90 minuter. Läs mer under menyvalet Postural Träning.


Vid nybesök gäller att man köper två tillfällen, Startbesök 1 och 2. Inför ditt allra första besök kommer jag att maila ett formulär till dig med frågor om bl a din skadehistorik. Det vill jag att du fyller i och mailar tillbaka till mig så att jag har ordentligt med information om dig då vi ses första gången.

OBS! Ditt engagemang är avgörande för ett bra resultat, och du bör vara beredd att avsätta tid för hemmaträning minst fem dagar i veckan under tiden som processen pågår!

Köp av klipp för Postural Träning sker genom att du bokar ditt besök via Bokadirekt, betalning sker via Swish till nummer 123 1177 583 innan vi ses.


Köpta klipp är personliga och giltiga i sex månader från betaldatum.


OBS! Upplever du ingen funktionell eller strukturell förbättring eller minskad smärta efter ditt första besök hos mig kan du välja att inte gå vidare med ytterligare besök. Det första besöket blir då kostnadsfritt.

 

Tider bokas och avbokas via Bokadirekt.

Personlig Träning

  

5 x 60 minuter - 4400 kr

10 x 60 minuter - 8500 kr

Personlig Träning ska alltid föregås av minst två tillfällen med Postural Träning. Läs mer om vad Personlig Träning innebär under menyvalet Personlig Träning

Köp av klipp för Personlig Träning sker efter att vi setts inom ramen för Postural Träning och gemensamt kommit överens om att det är ett lämpligt nästa steg att ta. Du kan sedan välja om du vill betala mot faktura eller via Swish.


Köpta klipp är personliga och giltiga i ett år från betaldatum.

 

Tider bokas och avbokas via Bokadirekt, bokning kan också ske i samråd med mig då vi ses.

Konsultation

  

1 x 60 minuter - 300 kr

En konsultation ger dig möjlighet att samla ännu mer information innan du bestämmer dig. Läs mer under menyvalet Konsultation.

Köp av Konsultation sker genom att du bokar in den via Bokadirekt, betalning sker via Swish till nummer 123 1177 583 innan vi ses.


OBS! Om du efter konsultationen väljer att gå vidare och köpa klipp med Postural Träning så får du 200 kr rabatt på det priset.

Här hittar du mer information :

Har du frågor?


Då är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via mail camilla@moveforharmony.se eller via telefon/SMS på nummer 0739-517067.

Copyright @ All Rights Reserved