Info, avtal och priser

Jag heter

Camilla Gårdenberg,

 välkommen till

Move for Harmony,

Jag är diplomerad OptimumTränare, certifierad inom .aspera Systemisk Rörelseintegrering, har femton års erfarenhet som Personlig Tränare och är utbildad kostrådgivare, coach och undersköterska.

När en kropp hamnat i obalans blir belastningen på kroppens leder inte optimal, något som bl a kan leda till smärta i och kring leden. Muskler spänns för att kompensera, vilket ofta på sikt också leder till smärta.


Genom att aktivera och stärka din kropps hållningsmuskulatur parallellt med att vi hjälper spända, kompenserande muskler att slappna av, får vi kroppen att hamna i balans.


Manuella tekniker i kombination med övningar att göra hemma ger dig möjlighet att få ett varaktigt resultat och en tillvaro där kroppen inte längre hindrar dig från att göra det du vill!

Info, avtal och priser

Pris

  

2 x 90 minuter - 2700 kr

1 x 90 minuter - 1495 kr

OBS! Passa på - få 15% rabatt! Läs mer på Bokadirekt.

Både första och andra tillfället syftar till att hitta de största obalanserna i din kropp, samtidigt som vi säkerställer att du gör dina övningar på rätt sätt. Därför behöver vi ses minst två gånger, men mer troligt 4-8 ggr beroende på de besvär du har. I enstaka fall kan det behövas ännu fler möten.

Varje tillfälle omfattar minst 90 minuter.


Vid nybesök gäller att man köper två tillfällen, Startbesök 1 och 2, därefter rekommenderar jag att man köper två tillfällen i taget. Det finns dock möjlighet att köpa enstaka tillfällen om du hellre vill det.


Priset för tvåpack är alltid detsamma, oavsett om det är Startbesök eller Återbesök, men det är ändå viktigt att du vid bokningen anger vilken typ av besök det är. Inför ditt allra första besök kommer du dessutom att få fylla i en skadehistorik/hälsodeklaration som du mailar till mig så att jag har ordentligt med information om dig då vi ses första gången.

OBS! Ditt engagemang är avgörande för ett bra resultat, och det är av yttersta vikt att du avsätter tid för hemmaträning minst fem dagar i veckan under tiden som processen pågår!

Övrig information

  

Alla möten äger rum på Västerorts Yoga- och Rehabcenter, Siktgatan 1 i Vinsta.


Köp av klipp sker genom att du bokar ditt besök via Bokadirekt, betalning sker via Swish till nummer 123 1177 583 innan vi ses.


OBS! Upplever du ingen funktionell eller strukturell förbättring eller minskad smärta efter ditt första besök hos mig kan du välja att inte gå vidare med ytterligare besök. Det första besöket blir då kostnadsfritt.


Köpta klipp är personliga och giltiga i ett år från betaldatum.

 

Tider bokas och avbokas via Bokadirekt.


OBS! Vid återbud senare än 12 timmar innan utsatt tid dras klippet som genomfört. Återbud sker via Bokadirekt.


Om du har frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via mail camilla@moveforharmony.se eller via telefon/SMS på nummer 0739-517067.

Mer information finns här:

Copyright @ All Rights Reserved